Geweldige koffie, voor iedereen

Hoi, Mark hier

''Niemand zou supermarkt koffie moeten drinken.'' 

Ik begon Bacc Coffee Roasters in 2020 met een idee: 'Niemand zou supermarkt koffie moeten drinken.' Nadat ik zelf mijn eerste Specialty Coffee had ervaren kon ik niet meer terug. Mijn obsessie groeide uit tot een kamer vol koffieapparatuur en slapeloze nachten gevuld met caffeine. Langzaam ben ik iedereen in mijn familie gaan bekeren tot verse specialty coffee. De eerste koffiebrander van mij, een omgebouwde broodmachine met een industrieel heteluchtpistool is vervangen door een professionele drum roaster. (De broodmachine was dan ook langzaam aan het smelten!) Deze brander en mijn obsessie en streven naar perfecte koffie garanderen koffie die kwaliteit ademt. ''Ik verkoop alleen koffie die ik zelf met liefde drink.''

Mijn Verhaal

De naam Bacc Coffee Roasters is geïnspireerd door de Griekse god van de drank Bacchus die niet alleen geloofde in het plezier van drank maar ook in de groeikracht van de aarde.
Ik geloof namelijk dat koffie hemels en goddelijk hoort te zijn. Ik beloof dat ik er alles aan doe om jouw koffie moment net wat specialer te maken met heerlijke koffiebonen. 

 

Mijn Missie

Mijn doel is om op een duurzame wijze samen te werken met koffieboeren en om alle Bacc koffiedrinkers blij te maken. Ik werk daarom samen met kleine boeren om te zorgen dat zij het beter krijgen in deze wereld. Hoe meer mensen eerlijke koffie drinken, hoe beter. 
En daarbij, de koffie is hemels. Dus waar wacht je nog op? Onze koffies.